Telefoon 013-5444042
Kras2 - broodjes & delicatessen - tel. 013 - 5444042
Plaats uw bestelling.
Privacy, bestellen en bezorgen

Privacy (AVG)

De door de bezoeker van de site ingevulde gegevens worden verwerkt door:
- Kras2
- Provider Ravike Concepts (ravike.nl) en
- Host MijnInternet B.V. (mijninternet.nl).

Uw NAW gegevens en overige bestelgegevens zijn nodig om uw bestelling te kunnen verwerken. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de (communicatie rond de) bestelling en voor het maken van besteloverzichten.

De ingevulde gegevens worden binnen twee jaar na bestelling verwijderd uit de databases van de site. De gegevens worden daarna offline bewaard voor statistische doeleinden.

U hebt het recht op inzage, correctie en verwijdering van uw persoonsgegevens. Dit kan de functionaliteit van de website echter negatief be´nvloeden. Wilt u toch dat uw persoonsgegevens eerder verwijderd worden, dan kunt u dit doorgeven aan de eigenaar van de site of aan de provider. Voor klachten kunt u terecht bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Bestellen

Bestellen kan altijd als u het zelf komt ophalen. U kunt bestellen via de website, email of telefoon. Als u de gewenste tijd aangeeft dan zorgen wij dat het klaar staat.

Ook complete lunches met naast broodjes ook krentenbollen, bolussen, koeken, liters melk/jus en fruit of andere specifieke wensen kunnen wij verzorgen. Hiervoor geld dat de bestelling daags voor levering gedaan moet worden.

Bezorgen

Bezorgen doen wij alleen bij bedrijven binnen de CITYRING. Wij bezorgen, bij voorkeur op de fiets, tot 12.00 uur of tussen 16.00 en 18.00 uur. Op zaterdag graag even bellen of bezorging mogelijk is. Graag voor 11.00 uur bestellen per fax/email/telefoon of deze website.

Wij bezorgen ook de volgende gebieden buiten de Cityring:
WILHELMINAPARK
KORVELSEWEG TOT AAN KORVELPLEIN
DEPREZGEBOUW
BREDASEWEG TOT AAN RINGBAAN
PIUSHAVEN TOT AAN BRUG
Hiervoor de volgende VOORWAARDEN: voor 11.00 uur bestellen,minimum bestelling van 10 broodjes (geen bezorgkosten)

tegeltjes_beneden
Ravike Concepts © KraS2 2018